Uitleg bestelproces

1. Klik rechtsboven op “Inloggen”. Als u al ingelogd bent kunt u doorgaan naar stap 4.
  2. Er verschijnt een “window”, vul daarin uw gebruikersnaam of e-mailadres in (datgene waarmee u al eerder ingelogd heeft) en daaronder uw wachtwoord. (Let op, dat wachtwoord moet exact hetzelfde zijn als wat u eerder heeft ingetypt. Een wachtwoord kent geen spaties, is ‘hoofdlettergevoelig’, dus hoofdletters, kleine letters, cijfers en eventuele andere tekens precies zo ingeven als eerder vastgelegd. Lukt het niet meer, dan kunt u een nieuw wachtwoord gaan aanmaken door onder het vakje “inloggen” op “Wachtwoord vergeten?” te drukken. Volg dan eerst die procedure om vervolgens opnieuw te gaan inloggen.
  3. Als u bent ingelogd, verschijnt er boven in de grote gele balk uw naam.
  4. Klik in de bovenbalk op “Programma’. Alle films van de cyclus verschijnen nu in beeld. Gebruik eventueel de scroll-balk rechts en ga dan naar beneden om de pagina helemaal te kunnen overzien.
  5. Beweeg uw muis over een film die u wilt kiezen. Zo gauw het pijltje in een vierkant komt, floept er een tekst naar boven en ziet u een geel blokje met “Bekijk film”. Klik hierop.
  6. Hier kunt u de trailer bekijken (korte sfeerimpressie), de tekst lezen en als u de scroll-balk rechts gebruikt en naar beneden gaat, komt er ook een horizontale gele balk in beeld met de tekst “Kaartverkoop”. Daar staat in groene letters aangegeven of er nog voldoende tickets beschikbaar zijn.
  7. Als u 1 filmticket wilt, klik dan op de zwarte balk “IN WINKELMAND”. Als u 2 tickets wilt, klik dan eenmaal op het bovenste minuscule pijltje rechts van het getal, en controleer of er ook 2 staat. Zo niet, selecteer dan het getal en typ zelf een 2. Klik nu op “IN WINKELMAND”.
  8. Ga nu terug naar boven en klik op het eurobedrag naast het winkelwagen-icoontje.
  9. Controleer uw aankoop en bij akkoord klikt u op “Doorgaan naar afrekenen”. (U kunt ook uw winkelmand weer leeg maken door te klikken op “Maak winkelmand leeg”.)
  10. Na “Doorgaan met afrekenen” ziet u een window met “Factuurgegevens” en “Uw bestelling”. Klik het kleine witte vierkantje in het grijze vlak aan en klik vervolgens op “Bestelling plaatsen”.
  11. U ziet nu een overzicht van uw bestelling.

crossmenu