Schrijf uzelf in als lid en kies zelf uw films

Als u de filmavonden van Filmliga Best wilt bezoeken is het noodzakelijk dat u zich inschrijft als lid. Dit vragen we u, omdat we voortaan werken met een volledig online systeem.

Inschrijven kan voor één of twee personen (‘Lidmaatschap - 1’ of ‘Lidmaatschap - 2’). Dat gaat eenvoudig online, op deze website. Bij inschrijving betaalt u per lid een jaarbedrag van € 10,00. Dat geeft u recht op deelname aan tweemaal een filmcyclus van 10 films per jaar. Per filmcyclus kiest en koopt u minimaal 3 films à € 7,50 (2022). Zowel filmkeuze als betaling doet u op deze website.

De lidmaatschapskosten zullen na de eerste betaling jaarlijks automatisch worden afgeschreven tot opzegging. Opzeggen van uw lidmaatschap gaat eenvoudig via Mijn Filmliga of stuur een mail naar info@filmligabest.nl

Inschrijven

Wissen

Schrijf uzelf alstublieft opnieuw in als lid (binnenkort)

Als u de filmavonden van Filmliga Best wilt bezoeken is het noodzakelijk dat u zich (opnieuw) inschrijft als lid. Dit vragen we u, omdat de oude administratie wordt ingeruild voor een volledig online systeem. Daarom is het noodzakelijk dat u zich opnieuw inschrijft, ook als u al jarenlang naar de avonden van de Filmliga Best komt.

Inschrijven kan voor één of twee personen. Het gaat eenvoudig online, later deze week op deze website. Bij in-schrijving betaalt u per lid een jaarbedrag van € 10,00. Dat geeft u recht op deelname aan tweemaal een filmcyclus per kalenderjaar. Het filmkeuzepakket stelt u zelf samen, ook op deze website. De prijs per film is € 7,50 voor 2022.

Inschrijven

Wissen
crossmenu