Schrijf uzelf in als lid en kies zelf uw films

Als u de filmavonden van Filmliga Best wilt bezoeken is het noodzakelijk dat u zich inschrijft als lid. Dit vragen we u, omdat we voortaan werken met een volledig online systeem.

Inschrijven kan voor één of twee personen (‘Lidmaatschap - 1’ of ‘Lidmaatschap - 2’). Dat gaat eenvoudig online, op deze website. Bij inschrijving betaalt u per lid een jaarbedrag van € 10,00. Dat geeft u recht op deelname aan tweemaal een filmcyclus van 10 films per jaar. Per filmcyclus kiest en koopt u minimaal 3 films à € 7,50 (2022). Zowel filmkeuze als betaling doet u op deze website.

De lidmaatschapskosten zullen na de eerste betaling jaarlijks automatisch worden afgeschreven tot opzegging. Opzeggen van uw lidmaatschap gaat eenvoudig via Mijn Filmliga.

Inschrijven

Wissen

Schrijf uzelf alstublieft opnieuw in als lid (binnenkort)

Als u de filmavonden van Filmliga Best wilt bezoeken is het noodzakelijk dat u zich (opnieuw) inschrijft als lid. Dit vragen we u, omdat de oude administratie wordt ingeruild voor een volledig online systeem. Daarom is het noodzakelijk dat u zich opnieuw inschrijft, ook als u al jarenlang naar de avonden van de Filmliga Best komt.

Inschrijven kan voor één of twee personen. Het gaat eenvoudig online, later deze week op deze website. Bij in-schrijving betaalt u per lid een jaarbedrag van € 10,00. Dat geeft u recht op deelname aan tweemaal een filmcyclus per kalenderjaar. Het filmkeuzepakket stelt u zelf samen, ook op deze website. De prijs per film is € 7,50 voor 2022.

Inschrijven

Wissen
crossmenu